Maak het verschil en investeer in de mentale gezondheid van je medewerkers

Maak het verschil en investeer in de mentale gezondheid van je medewerkers
woensdag 12 januari 2022

Medewerkers zijn het kapitaal van de organisatie. Je wilt daarom als ondernemer/manager het aanwezige kapitaal laten groeien en stralen. Maak het verschil en investeer in de mentale gezondheid van je personeel en zet Friso als groeicoach in!

Wat doet een groeicoach?

Friso komt een dag of dagdeel naar het bedrijf en voert individuele gesprekken met medewerkers in combinatie met groepssessies. Periode en frequentie zijn in overleg. Medewerkers plannen op eigen verzoek een afspraak in. De hulpvraag kan heel divers zijn. Vragen kunnen gaan over het zoeken naar nieuwe uitdagingen, manier van communiceren, patronen doorbreken, balans werk-privé verbeteren, etc. Het hoeft dus helemaal niet slecht met iemand te gaan om ‘aan te kloppen’ bij de groeicoach. Maar kan wel natuurlijk. Als een medewerker veel stress ervaart, concentratie- en/of slaapproblemen heeft, dan kan een groeicoach daar direct mee aan de slag om uitval te voorkomen. Tijdens de groepssessies komt de communicatie binnen de groep aan bod. Je leert effectiever te communiceren en elkaar beter te begrijpen. Op de site vind je terug welke onderwerpen altijd aan bod komen. Maar elke sessie is uniek!

Wat levert een groeicoach op?
Je zet een groeicoach natuurlijk in voor de ontwikkeling en het welzijn van je medewerkers, maar je mag best toegeven dat het uit welbegrepen eigenbelang is… Tevreden medewerkers die lekker in hun vel zitten, zorgen voor een gezonde organisatie en groei in vele opzichten! Maar zorgt juist ook voor een daling in het ziekteverzuim wat je veel geld bespaart (bij 30% van ziekmeldingen zijn psychische klachten de oorzaak). 

Meer weten?
Vul het contactformulier op de site in en Friso komt bespreken wat een groeicoach voor jouw organisatie kan betekenen.