Coaching

Friso. maakt het duidelijk

Wat jij van binnen voelt, ziet en hoort de ander
Door allerlei factoren kunnen we uit balans raken. Je hebt een zwaar gevoel en bent moeilijk vooruit te branden. De communicatie (lees: verbinding) tussen (onderbuik) gevoel, hart en hersenen is verstoord. De signalen die je lichaam geeft, pik je niet op. Energie stroomt niet meer door je lichaam en hierdoor ontstaan klachten, lichamelijk en/of mentaal.

Wat kun je verwachten?

Dat wordt duidelijk na de eerste kennismaking.
Hieronder vind je wat tijdens de coaching aan bod kan komen.
Elke sessie is anders, op maat, afhankelijk van wat jij wilt bereiken en waarvan Friso denkt dat het beste voor je is. Friso neemt je mee in de coaching op basis van wat hij hoort, ziet en energetisch voelt, dat is zijn kracht.
De energie in jouw lichaam gaat weer volop stromen. Dat voel je en gaat je omgeving ook merken.

Klachten waarvoor mensen o.a. komen zijn;
• Alles continue onder controle willen houden
• Opgejaagd of zenuwachtig gevoel
• Moeite met beslissingen nemen
• Slecht slapen 

Laten we kennismaken!

Energie

Wat is het heerlijk om energiek door het leven te gaan. Je ziet nergens tegenop en pakt zonder moeite alles aan. Hoe ziet jouw energielevel eruit? Doe je ook voldoende dingen die jou energie opleveren? Maak jij voldoende dopamine (gelukshormoon) aan? Of overheersen de ‘energievreters’? Is dat laatste het geval, dan teer je op je reserves.

Energie & Emotie

Het hele universum bestaat uit energie, veroorzaakt door de vibratie (het trillen) van kleine deeltjes zoals elektronen en neutronen. Emotie is ook energie en elke emotie heeft zijn een eigen trilling (frequentie). Zwakke emoties hebben een lage trilling en daar voel jij je niet goed bij. Denk bijvoorbeeld aan emoties zoals schaamte, schuld, verdriet of angst.

Bewustwording

Jouw klacht heeft een onderliggende oorzaak en daar is altijd een negatieve emotie aan gekoppeld (bijv. onzekerheid). Door deze emotie is een overtuiging ontstaan in je hoofd.

Ontspanning

Een goede balans tussen spanning en ontspanning is belangrijk om je lekker te voelen. Een teveel aan spanning leidt tot klachten, zoals slapeloosheid, rusteloosheid en/of continue een opgejaagd gevoel. Vaak weten we niet meer hoe we moeten ontspannen en hoe het voelt om volledig ontspannen te zijn.

Emotionele blokkades

Een patroon kan zo diepgeworteld zitten dat bewustwording alleen niet genoeg is. Dan kunnen we ook een andere techniek inzetten. Emotie(s) sla je op in je lichaam. Als je teveel negatieve emoties opslaat in je lichaam ontstaat een blokkade. We sporen deze blokkade op via een spiertest. 
string(0) ""